Cart

Press Enter / Return to begin your search.
Si t’agrada el Lettering, no t’ho pots perdre!!

ÚLTIMS TALLERS 

DATES: Noves dates properament
HORA: 10:30h
DURACIÓ: 2h 
PREU: 45€

*Si t’interessa venir, pots enviar-nos un mail indicant quan podries venir. Intentarem quadrar les noves dates perque tothom pugui venir!

OCTUBRE AMB LETTERING!

24 d’Octubre – SOLD OUT!

Organitzem els últims tallers de Lettering que es faràn a Trelec Sabadell, que tancarà les seves portes a finals d’any després de 56 anys venent juguets al cor de Sabadell.

Al Taller apendràs a dibuixar lletres i a fer servir els retoladors de Lettering. A més a més, t’ensenyaré a escriure les paraules que tu vulguis. Per exemple, Felicitats Trelec! Perfecte per a fer a fer postals o targetes de regal 😉

Pots triar entre una de les dues dates. Els tallers han de tenir mínim 5 alumnes per poder-los obrir. Depenent de la gent apuntada es podrian obrir, o no, les dues dates.

El taller inclou material: Retoladors de Lettering (Ecoline i Stabilo), goma i maquineta tècnica, subrallador pastel Stabilo, Retolador Stabilo i llàpissos HB.

Apunta’t al taller de Lettering aqui!

COVID-19: Necessitem les teves dades personals per poder manternir els protocols COVID-19. Per garantir la distància de seguretat, hem hagut de reduir l’aforament dels tallers de 9 a 5 persones. Cada alumne disposarà dels seu propi material. Hauràs de dur mascareta tota l’estona.


Si vols estar corrent de novetats, tallers i tutorials, ofertes i consells, apunta’t al nostre Newsletter!

Procesando…
¡Lo lograste! Ya estás en la lista.