Si t’agrada el Lettering, no t’ho pots perdre!!

NOVEMBRE DE TALLERS

DIVENDRES:  20 / 11/ 20 a les 17:00h
Només queden 3 places!
DISSABTE: 21/11/20 a les 10:00h
Només queden 2 places!
DURACIÓ: 2h 
PREU: 45€

*Si t’interessa venir, pots enviar-nos un mail indicant quan podries venir. Intentarem quadrar les noves dates perque tothom pugui venir!

NOVEMBRE AMB LETTERING!

Apunta’t al dia que vulguis al Taller de Lettering, divendres 20 o dissabte 21 de Novembre

Organitzem els últims tallers de Lettering que es faràn a Trelec Sabadell, que tancarà les seves portes a finals d’any després de 56 anys venent juguets al cor de Sabadell.

Al Taller apendràs a dibuixar lletres i a fer servir els retoladors de Lettering. A més a més, t’ensenyaré a escriure les paraules que tu vulguis. Per exemple, Felicitats Trelec! Perfecte per a fer a fer postals o targetes de regal 😉

Si ja has fet un taller de Lettering amb nosaltres, pots apuntar-te a Lettering 2! 🙂
Començarem directament amb els Brushpen practicant diferents tipus de lletra, majúscules i números!
A més, si vens amb una frase o paraula pensada, t’ajudaré a fer la composició perque te la puguis endur escrita en una cartulina! 😍

Pots triar entre una de les dues dates.
*Els tallers han de tenir mínim 4 alumnes per poder-los obrir. Depenent de la gent apuntada es podrian obrir, o no, les dues dates.

**El taller inclou material: Retoladors de Lettering (Ecoline i Stabilo), goma i maquineta tècnica, subrallador pastel Stabilo, Retolador Stabilo i llàpissos HB.

Apunta’t al taller de Lettering aqui!

COVID-19: Necessitem les teves dades personals per poder manternir els protocols COVID-19. Per garantir la distància de seguretat, hem hagut de reduir l’aforament dels tallers de 9 a 5 persones. Cada alumne disposarà dels seu propi material. Hauràs de dur mascareta tota l’estona.