The Martian és una iniciativa de la Dissenyadora i Directora d’Art Marie Ricart. 

Una manera d’escapar de la rutina basada en l’exploració artística. Bàsicament, això vol dir que no tanca la porta a cap estil, explorant diferents tècniques i suports.

Fa anys que aquesta iniciativa volta per Barcelona. Des de l’any 2015, la marca va començar sota el nom The Mart Project. Amb els anys, aquesta marca han anat evolucionant i creixent. Per això, aquest any 2020, la marca s’ha reconvertit en The Martian.

The Martian manté el know-how i la passió en les seves creacions, però incorpora risc i aventura. Una combinació que fa dels nostres productes resultin en una peça d’art diferent. 

Creiem en la producció petita. Tot el que tenim està fet a mà per The Martian; les edicions de cada producte són molt limitades i cada una és una mica diferent a l’altre. El toc d’una mà que s’estima el que fa és de les coses més preuades.

Amb aquest article, volem que vegis que The Martian no és una gran marca. Però està molt orgullosa de ser ben petita. És propera a tu i per això vull estar al teu costat. Pots escriurem sempre que vulguis. Tant si és per parlar-nos de la marca, del producte, o per dir hola! 🙂

Gràcies!